Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

petak, 4. siječnja 2013.

Dobrodošli u 2013...SOS

Došla  2013. godina i moj 100-ti post...Jako sam ponosna što se družimo , komentiramo i povezujemo......Neka vam je sretna Nova 2013. godina...Budite mi sretni, zdravi , veseli i kreativni tijekom cijele godine...Vjerujem u naša druženja i u ovoj godini...Za početak ove godine podijelit ću sa vama još nekoliko uradaka, uglavnom ukosnica...

SOS

Ne znam što se događa , ali već dva dana pokušavam staviti fotografije u ovaj post i ne ide!!! Neki su već pisali kako im Picasa ograničila stavljanje fotki, ali ja ionako stavljam fotke sa svog računala...Ako netko zna kako riješiti problem, pomagajte...U protivnom gasim blog i krećem s novim....Vjerujem da je vama ova Nova krenula puno bolje ,što vidim iz vaših ovogodišnjih postova...Sretno:)

For You by Sonaj



Broj komentara: 19:

  1. Svu sreću ti želim,zaslužuješ!!!
    I družimo se i dalje.
    Ne razumem ni ja ovo što te snašlo,ja isto ubacujem svoje slike,mada mi juče dok sam pisala post nekoliko puta iskakalo upozorenje-došlo je do greške prilikom učitavanja strane i za sekundu,dve nestane samo???
    Nadam se da će neko znati rešenje!
    Srećno!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Držimo se:)))Nadam se da će netko dati rješenje za ove probleme...Počela sam smanjivati fotke na blogu , ali još ništa ne mogu napraviti s ubacivanjem novih fotki.

      Izbriši
  2. Srečno v novem letu in čestitke ob 100 objavi
    Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. I tebi sve najbolje u novoj, za početak da uspješno riješiš ovaj problem sa fotkama... ja, doduše, u 2013. još nisam krenula sa postovima i nemam pojma kako će se blogger ponašati, ali do sada sam imala slična iskustva kao i Ljubinka... držim fige!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve slike koje idu kao upload s tvog kompjutora, spremaju se u tvoj picassa album. Blogger je povezan s Picasom. Picasa ima ograničen prostor, koji i nije tako mali, a dodatni prostor se može kupiti za napr. 5 dolara godišnje, kao što radim ja.
    Sigurno imaš Google račun, tamo u postavkama možeš provjeriti koliko su ti prostora zauzele slike, g-mail itd. i trebaš li prostor za spremanje povećati.
    Ja obično uguglam 'my picasa' pa kliknem na prvi rezultat pretrage - tamo budu svi moji albumi, kao i album s bloga. Obično negdje pri dnu prikazan je 'storage' u postotcima, tj. koliko imaš slobodnog prostora. Tako je i na g-mailu.Ja koristim Google Chrome kao internet preglednik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja , provjerila sam po tvojim uputama i zauzeto mi 3.2 % prostora i zato mi nije jasno što se događa!!Idem dalje probavati..Što, ne znam ni sama!Hvala na pomoći!

      Izbriši
  5. Jagoda ima post pod nazivom REŠENJE. Skokni na LIFE IS SHABBY.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse lepo v novem letu tudi tebi! Želim ti, da čim prej rešiš težavo s slikami. Pomgati ti pa ne znam :-(

    OdgovoriIzbriši
  7. Srećnu i uspešnu godinu punu smeha i kreativnih ideja želim:) Ne znam šta se događa, ja do sada nisam imala problema sa fotografijama.Nadam se da ćeš naći rešenje. :))

    OdgovoriIzbriši
  8. nadam se da ćeš riješiti problem.
    ja isto učitavam sa kompjutera, ne koristim nikakve online albume i zna mi se desiti u zadnjih mjesec dana da mi jako sporo učitava ili učitava pa me izbaci.

    OdgovoriIzbriši
  9. sretno sa slikama, ako odeš negdje drugdje, javi!

    OdgovoriIzbriši
  10. Καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι να έχεις. Το πρόβλημα με τις φωτογραφίες το έχω κι εγώ αλλά βρήκα λύση .Θα κάνω σχετική ανάρτηση στο blog μου αύριο. Πέρνα να δεις.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sonaj, ja sve svoje fotografije moram smanjiti do 200 MB, a to ponekad može i biti manje od 600x800 piksela, ovisi o slici, neke su mi čak 400 - pa da se mogu učitati, a to radim preko običnog Paint-a u Windowsima. Ja sam mislila da to ima veze sa mojom ADSL vezom koja je više nego loša, a sad ne znam....

    OdgovoriIzbriši
  12. Nemam pojma kako ti pomoći :( Ja sve uploadam s kompa i mislim da nemam nikakve veze s Picassom... želim ti da što prije to riješiš i naravno sve najbolje u 2013. godini ti želim :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marinice, i ja uploadam svoje fotke s kompa, ali negdje na webu moraju biti pohranjene. Svi koji imaju Blogger blogove automatski imaju albume u Picasi.

      Izbriši
    2. Baš ću malo to pogledati, sad me zanima kako to izgleda :))

      Izbriši
  13. Najprije, sve najbolje u novoj godini, za sebe sve lijepo što si želiš, a za nas ostale iz blogosvijeta pa ti (nam) želim još puuuno odličnih kreativnih radova! Da, ja sam imala sličan problem, ali ako kažeš da ti je samo 3% prostora možda ipak nije isti problem. Probaj svejedno smanjiti koje slike koje imaš već na blogu, to možeš napraviti direktno na picassi, samo da vidiš što će se desiti...Sretno:)

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala draga...Sjećam se da si ti pisala o istom problemu ( ne tako davno) ...Trenutno smanjujem fotke i neke brišem , ali nema pomaka..Novi post sam objavila preko Picase ( vidi se njen znak ispod slika) , nemam pojma kako to funkcionira...Odoh učiti!

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!