Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

srijeda, 10. srpnja 2013.

Moj prostor-moja oaza...

                                        ...klik na sliku pa pogledajte o čemu se radi...

Bez puno priče..Ovo je moj prostor mira,zadovoljstva,kreativnosti i mjesto bijega od svakodnevnih malih nedaća...Kreativan nered..To sam ja...Uživajte!!!!


























For You by Sonaj

33 komentara:

  1. He, he... dobar ti taj "nered"...kada ja jednom poludim, pa Vam pokažem svoj,....ma ima da budete ponosne na sebe kao nikad u životu :))))

    P.S. Ne vidim duplo, nego sam se malopre "vratila" iz Sandrine kuhinje pa se zato se obraćam množini :))))))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čuj draga :) Spremala sam prostor i bacala krupni otpad barem dva dana!!!! Budući sam se prijavila na ovaj Party nema smisla pokazati drlog koji ja znam napraviti:))))))Takvi smo mi kreativci...Bez nereda nema ni ideja!

      Izbriši
  2. kod tebe je sve taaako uredno! pa kako onda izgleda kad nije kreativni "nered"? svega tu imaš, a sve posloženo k'o po špagi ;)
    ja nemam svoj kutak, ali ću si dati u zadatak da se uguram negdje, odnosno da neke druge izguram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlično,znači nisam jedina što će da izgurava druge...;))

      Izbriši
    2. Što se tiče izguravanja, ovaj prostor je sebi suprug napravio za bilijar i druženje ali ja ga izgurala...napravio on sebi drugi stoga nemam grižnju savjesti..Ovaj prostor je ko` stvoren za mene, zar ne?!

      Izbriši
    3. ..ohoho..da li mi se čini ili svi "oni" liče jedni na druge,ja sam se godinama borila protiv ideje o stolu za bilijar i prostoru za muško druženje i još sam na oprezu jer su oni večito mladi... ;)))

      Izbriši
  3. Hocu i ja jedan takav..i da ga opasem kineskim zidom :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha,ha,,,meni ne treba kineski zid, samo poviknem svojim "nježnim" glasićem i nitko me ne smeta:)

      Izbriši
  4. Nadam se, da ću i ja uskoro imati takav "nered" :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja bih voljela jedan takav kutak, kod mene je to sve na nekoliko raznih mjesta, pa kad počnem prikupljati i raditi na trpezarijskom stolu, e to je onda pravi nered, ne kao ovaj tvoj!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam se i ja širila po cijeloj kući stoga mi prepustiše ovaj prostor...Bar je moj drlog na jednom mjestu!!!

      Izbriši
  6. Odlično,Sonja,imaš čak i kutak za odmor,verovatno tu zasedneš i planiraš sledeće korake u kreacijama,a muž doneo kafu za oboje pa malo i posedite...ja se baš zanela u scenariju iz tvoje radne sobe...:))
    Sve u svemu vrlo ti je lepo i organizovno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha,ha,ha...Kako da ne?! Ne pamtim kada mi je netko ( osim moje M.) skuhao kavu ( osim kod susjede)!!! Bilo je to nekada davno,davno,u počecima moga rada kada se divilo mojim radovima...Sada samo navrati da me priupita što će jesti?! Ja svejedno skuham kavicu i uživam svim čulima: miris lavande,sapunčića,glazba...Divota...Zato je to moje utočište-moja oaza!!

      Izbriši
  7. Blago tebi,moj "nered" nalazi se na dva stola i jednoj polici. Malo ti zvidim na tvojoj prostoriji, ali sve u svoje vrijeme. Uzivaj u svom "neredu".
    Lp, Sonja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je ...Sve usvoje vrijeme..Došlo i moje vrijeme pa će i tebi pripasti jedan divan prostor koji ćeš urediti po svom-samo za sebe:)))

      Izbriši
  8. blago tebi kad imaš ovako veliku i dobro organizovanu radionicu. meni se sviđa što nije pravi nered i sve je lijepo organizovano, od nereda mi se kosa diže na glavi.
    uživaj u svom radnom prostoru :)

    a kakva ti je ovo mašinerija na četvrtoj slici?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mašinerija je električna pila za rezanje drveta ( valjda se tako zove)...Još učim s njom raditi ...Nekada smo u školi radili sa ručnom pilicom a ovo je malo modernija verzija iste:)))

      Izbriši
  9. Baš zanimljivo, ima tu svega, mogla bi dugo proučavati.. kreativnost na kvadrat kod tebe :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Looking at the the pictures, seem to be very tidy. I like the way you hung your necklaces.
    Best wishes.
    Selenarte

    OdgovoriIzbriši
  11. I'm so happy to be stopping by from the Where Bloggers Create party . . . it's exciting to see how your space looks! I love how everything has a place, and there is space for creating and resting, too! Thanks so much for sharing it with all of us!

    OdgovoriIzbriši
  12. Love your space! Our creative spaces are the best place in the world to relax and release.... I would be so comfortable in your space! Will be back to see more of what you create! Thank you so much for sharing.

    OdgovoriIzbriši
  13. what a lovely space you have to create in! Thanks for the tour. cheers from singapore!

    OdgovoriIzbriši
  14. I kutić za kavicu, i stol, i malčice nereda, taman koliko treba, i najvažnije - Prirodno svjetlo-odlično mjesto! Vjerojatno zato što ga ja trenutno nemam u svom radnom prostoru, hmmm... Čini mi se da smo jednom davno na tvom blogu čitali o tvom radnom prostoru-sad mi se čini dosta veći? Ako jest, e onda čestitam što si se izborila za njega!

    OdgovoriIzbriši
  15. Thank you Sonaj for participating all the way from Croatia. So many pretty things to see here and a lovely large space in which to create!
    Have a wonderful trip around the blogs!
    Suzy

    OdgovoriIzbriši
  16. What a great light filled room you have to create in, Sonaj! And so much room to spread out. It looks like you have everything you need close at hand. Thanks so much for sharing your space!

    OdgovoriIzbriši
  17. Blago tebi, ti bar imaš gde da napraviš "kreativni" nered... Ja nemam nikakav prostor za sebe i svoj, pa ti baš zavidim. Prostor baš liči na tebe, ima svega, vidi se da se tu svašta događa i stvara. Divno draga! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Love your creative space, and I most loved the great amount of sunlight you seem to get there!! That must be wonderful!.. Thanks for the tour, and have a great week ahead! ~tina

    OdgovoriIzbriši
  19. Prostor ti je bas sredjen, to moram da primetim. Kod mene je haos, haos, haos... A ove fotelje, imam i ja, moja mama ih je dobila kad se udala i mogu ti reci da su jako, jako udobne.

    OdgovoriIzbriši
  20. Nice airy space for working and lots of great natural light.

    OdgovoriIzbriši
  21. Thank you for the tour Sonaj! I love the flowers in the baskets near the end... so pretty!

    OdgovoriIzbriši
  22. Fun to see everyone's creative spaces. Thankyou for the tour

    OdgovoriIzbriši
  23. Thanks for sharing Sonaj. Is that green dish a piece of Carlton Ware. I have a lot of it stored in New Zealand with a lot of our other stuff we didnt bring to Australia.

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!