Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

subota, 9. lipnja 2012.

Mali izlet "mojih" petaša

U petak, kako sam i obećala "mojim" petašima, išli smo u zoološki vrt! Nije nam toliko bilo bitno vidjeti životinje( mnogi su već bili...ništa novo) nego se družiti par sati!!! Bilo je zanimljivo,vozili smo se kompom  i pomalo izgorili jer je bilo jako sunčano , a mi vani od 9 do 13 sati!!!
Nema previše fotografija. Fotografije djece ne volim stavljati na internet bez dozvole roditelja...Sve u svemu , puno smo pješačili, bilo nam je vruće i naporno, ali sve je dobro prošlo!!!!Drago mi je što nam se pridružila i jedna mama, sestra ,djeda...Sve u svemu, vesela družina!!!!

-vožnja Dravom-kompa

-ZOO hotel-nažalost, još jedan osječki propali projekt





-malo životinja koje su se meni svidjele-



-malo akvarij i ribice-

-bjelouška se sunča- ako ju vidite na ovom zelenom bilju-


- Zimska luka Osijek- ljeti

 Toliko o našoj šetni do ZOO-a.
 Kod kuće me dočekala moja jedina dvorišna penjačica-jedina živa biljka (osim magnolije) koja, čini mi se ponovno cvjeta....Obožavam ju i baš bi mi se uklopila u puuuuno lavande, ali to mi je desetogodišnji plan...


Budući ovih dana imam izgleda višak energije koji trošim u vrtu ( o tome drugi puta - ubiše nas komarci!!!!) pred večer odem na podulju vožnju prema nigdje( nemamo biciklističku stazu-još!!!) i uuuuživam!!!


For You by Sonaj

Broj komentara: 13:

  1. Verujem da vam je bilo lepo, a to je bio i cilj, zar ne? Kad god je dozvoljeno da se mame pridruže u bilo kakvoj akciji, ja sam prva. To mi je super. Ukras u dvorištu ti je takođe super, uvek su mi se sviđale biljke penjačice. I završetak dana je dobar, bez obzira što nema biciklističke staze. Znaš kako se kaže, sitnice čine savršenstvo, ali savršenstvo nije sitnica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, draga, posebno mi se svidjela ova tvoja posljednja rečenica:):)

      Izbriši
  2. wow prekrasne fotke obožavam ljeto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ga obožavam iako mi je ostao trag majice kao da sam radila na "baušteli":(

      Izbriši
  3. Sad si me potaknula, nismo već dugo bili u zoo-u, stvarno bi mogli otići.
    Obožavam clematis ali ga još nisam nabavila, stvarno ne znam zašto lijepo bi mi ukrasio balkon.
    Blago tebi i ja bi bicikl.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joooj, da!Čula sam da se zove tako , ali ja zaboravila!!!Obožavam bicikl iako je moj brdski , pa mi otpadoše leđa....Obožavam biciklizam:)

      Izbriši
  4. ok, u kojem si ti zoo bila??? bila sam dva puta s klincima u osiječkom zoo-u u protekla dva mjeseca i nisam nabasala ni na jednu od živinica s tvojih fotki!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa u osječkom, nisi baš pozorno čitala( no,no,no):išli pješice, kompa,lega( dobro ,to nisam spominjala:)), zimska luka,propali ZOO hotel....Već dugo imaju samo ove životinje.Jedino stigle nove deve, ali mi bile predaleko za slikanje...Ima i zmijurina, ali njih ne volim niti slikati( osim one male bjelouške , a i to zbog djece...kao ja se ne bojim)!!!

      Izbriši
  5. Baš lijepo, sigurno je bilo super u zoološkom, i jako mi se sviđa ova ljubičasta penjačica:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Znači krvopije su krenule u napad...uffff...zadrži ih što duže kod sebe, jer ja ih ne želim :)))
    Penjačica ti je divota jedna i lijepo od nje da te počastila još jednom cvatnjom! Prije par godina bila sam doslovnog opsjednuta upravo ovakvim clematisom i dala mi jedna prijateljica da si posadim i ništa, onda sam ga kupila i opet ništa i onda sam rekla da ga više ne želim jer ga nemam gdje posaditi :)))
    U društvu životinja veseloj družini je brzo prošlo vrijeme, čak ste ulovili i malo boje...jedino ne znam kako ste se to vozili "kompom"...hm, zamišljam...da li je greška u pisanju ili je to naziv za neko prometno sredstvo ...ah, zanemari :)))
    Prekrasne su mi fotke labuda i lopoča na vodi!
    uživaj u vožnji na brdskom biciklu :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, kompa je prijevozno sredstvo koje doslovno pluta na vodi( poput splavi) vezano na sajlu koja je u stvari vodilica s jedne strane Drave na drugu i...sajla od kompe spojena koloturom na sajlu preko Drave i...ma moraš to vidjeti i provozati se!!!

      Izbriši
  7. Odlicne fotke,najlepse su mi ribe u akvarijumu,a naravno i cvetna puzavica.Uzivaj u prirodi.

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!