Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

nedjelja, 18. prosinca 2011.

Raspucalo se...HUUUURA!!!

Prije nego krenem na objašnjavanje zašto hura, uspio mi je još jedan broš.Obožavam naučiti nešto novo!Hvala svima koji ostavljaju tako detaljne upute za izradu! Ja sam prilično lijena slikati svaku fazu izrade , a i jako nestrepljiva što će na kraju ispasti . Pa evo konačno taj broš!

I kutijicu sam pokušala napraviti , ali je nešto krenulo po zlu ( uvijek žurim!) , pa i nisam s njom nešto zadovoljna.I još jedan.


 E sada slijedi ono zbog čega sam jaaaako sretna i radosna.Uspjelo mi je raspucavanje!!!!Još jednom hvala od srca Mari za jeftiniju i bržu verziju za efekt raspucavanja!!!
Nikako mi nije bilo jasno kako se to radi. Ja jednostavno ne mogu usvojiti nešto dok ne znam  zašto se nešto događa. I konačno sam shvatila!!!!Podloga boja koja još nije potpuno osušena, pa na nju druga boja ( druge nijanse) i onda prilikom sušenja gornje,dolazi do skupljanja jer se ona brže i suši. A kao rezultat ostaju pukotine kroz koje se nazire donja boja. I to je to.DAAAA!!!I naravno , odmah sam pripremila nekoliko boca jer ne znam napraviti jednu , već volim ponavljanje sve dok ne usvojim gradivo( ne radim ja uzalud u školi!!!) Konačno , pogledajte što sam novoga naučila.Jako sam ponosna na sebe , iako sada treba usavršavati tehniku.
Prvo neke boce koje čekaju završni štih.




I na kraju ono zbog čega sam toliko sretna i radosna.Moj prvi kompletić!!!

Toliko za sada. I toplo preporučavam Mare-ri korake za ovaj efekt!!!

For You by Sonaj

Broj komentara: 9:

  1. Ura...Jupiii.. superrrrrr, krasno izgleda......pozdrav.

    I da Mare nam je biblija takvih stvari, kao i Sanja i Eda i Bilajna Shaby, Jasminka, Tea, Phoenix i jso neke naravno.... . msilim u globalu blogovi na kojim se svasta moze nauciti... hvala svima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imaš i zašto biti ponosna...pogledaj svu tu ljepotu koju si sama izradila...predivno je sve redom!
    A što bi mi bez naše sveznajuće Mare koja uvijek rado podijeli svoje znanje s nama...hvala joj!
    Boce su ti super i ono okruglo iako ne znam što je, a kutijice za broševe će već doći na red da budu baš onakve kakve želiš da budu!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo tvoje HURA podsjeća me na mene kad mi uspije raspucavanje:)) I ja često muku mučim s raznoraznim pomagalima i rezultat bude u najmanju ruku upitan... zato imamo Maru da nas skrene sa krivog puta:))
    Prekrasni radovi, svi odreda!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala,hvala,hvala svima odreda!!!
    Sanja, jel´misliš na ono što izgleda kao glavica salate? To je veliki broš . Ili misliš na ono kraj zadnje boce. To je gips tanjur decoupage.
    Pozdrav od srca:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh, ti si si stvarno dala truda ovih dana.
    Sve je lijepo i super ti ide.
    Želim ti još puno ideja i novih radova.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo izgled predobro... Bravo za tebe! Moram proučiti to raspucavanje (iza blagdana naravno). A ti imaš poklon na mom blogu! Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  7. ma kako ti je ovo dobro!!.....sviđaju mi se pukotine,morat ću i ja pronaći vremena i još malo proučiti poteze kistom a i kombinaciju kista i spužvice:)).....
    posebno mi je drag tvoj noćni komentar koji si ostavila na mom blogu:)....povratna informacija da ono što radim ima smisla je neprocjenjiva:))....hvala ti na tome:)...

    OdgovoriIzbriši
  8. Eto kako to može biti lijepo kada se nešto i raspukne zar ne...jako lijepo...pregledala sam malo blog i veselim se druženju s tobom jel mi se dopada...pozdrav...

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepo je vidjeti kako netko stvara maštovite radove i raduje se zbog toga .:) I zato imaš nagradu na mom blogu!

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!