Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

četvrtak, 1. prosinca 2011.

Danas sam luda...

Stvarno ne znam što mi je danas(inače sam uvijek pomalo luda) iako znam što hoću ( iako pjesma kaže drugačije!!!)Prečesto mi se događa da znam što želim kupiti, a da to ne nađem onako kako sam zamislila. Stoga često radim lude stvari ( neki kažu da nisam normalna): prebojati nove cipele, prekrojiti novu torbu ili prišiti nešto svoje! Upravo tako , uvijek želim "prišiti " nešto svoje.
Torbe obožavam , ali one kod mene imaju višenamjensku ulogu.Osim nositi previše nepotrebnih stvari( pa u njoj nikada ne nađeš ono što stvarno tražiš!) , one imaju i ulogu "slanja poruka". Kako često radimo s ljudima koji su predivni , isto tako ima ljudi s kojima radiš ( ako imaš sreće pa radiš! iako " neću politiku u svoju butigu") zato što moraš , pa često ispadneš naivan, glup, netko ti stalno baca klipove pod noge ili si jednostavno ovca( kao ja u jednoj priči).
Ovu drugu torbu bih nazvala "Moja baka" koje ću se sjećati cijelog svoga života , pa i poslije. Uvijek mislim na nju kao i ona na mene dok je radila sav divan hekleraj , pa mi ga dala za udaju( kako je kod nas običaj).
Često nemam kamo izložiti ove male tabletiće, pa su oni našli mjesto na mojoj torbi ( a odavno i u mom srcu!). Hvala mojoj baki!
For You by Sonaj

4 komentara:

  1. Za nekog lude stvari, a za nekog neprocjenjivi unikati...ja ih vidim kao unikate, jer između ostalog, imaju detalje koje nigdje ne možeš kupiti, a to su bakini prekrasni hekleraji!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se sviđa ovo tvoje "ludilo".
    Moja mama je štrikala ovakve tabletiće i onda sam ja izabrala jedan, lijepo ga uštirkala i uramila. Sada ga gledam svaki dan i svaki puta se sjetim mame.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na pohvali za ovo moje "ludilo"!Pa ovo ti je odlična ideja:))))Ja se toga ne bi ni u ludilu sjetila:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaoj,tek sad videh ovaj post.Torba sa crnom ovcom!!!Predobra!Unikatna i otkačena kako treba:)

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!