Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

nedjelja, 4. studenoga 2012.

Nedjeljni mix

 U ovaj nedjeljni post strpala sam malo hrane za nepce i oči,dušu i tijelo.

Obećala sam pokazati što sam to spremala za Svisvete...Makovnjača i srca od sira...Sve se pojelo.Ručak nisam imala namjeru slikati ...Standardni blagdanski.





  Pogled s terase i iz dvorišta: divan susjedov Kanadski javor.Primijetiti će te kako lišće koje je više i dulje izloženo suncu ,crvene  boje.Obožavam ovo stablo:)





 Dovršena kutijica i prsten ( koji ste već vidjeli) slikani M. rukom.Što ću, moje dijete voli fotografirati:))))






pfoto by M.
 
Opet sam zamijenila noć za dana.To mi se uvijek dogodi kada dulje vrijeme ne radim  kao što je bio ovaj produljeni vikend....Legla jutros u pola šest, gledala "Ljepotu poroka" i sjetila se djetinjstva.......EEE, kako smo moj tata i ja znali do duuuugo u noć gledati filmove:kaubojce,strane ,domaće ,serije...Još kada je znao biti kakav filmski maraton.......to je onda bio praznik za nas dvoje.I sjetih se toga i suzama isprah dušu za davno prošlim ,divnim djetinjstvom....A danas rijetko gledam televiziju , tek ponekad ovako "zarondam "
   I kako  Vesna divno reče ...Nedjelja je ipak lijepa...Tako i nastade ovaj nedjeljni post.Hvala Vesna:)


For You by Sonaj

21 komentar:

  1. Ne zna se šta je najlepše ovde.I sama sam danas uslikala jedan prelepi zlatno-crveni javor...Kutijica je divna,a prsten se mnogo jasnije vidi;) Ipak glasam za makovnjaču!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve mi se iz tvog nedeljnog mixa dopada:)
    Ali najvise srca za jesti i srcasta kutija,koja je neopisivo lepa!
    A ispiranje duse,dobro je ponekad...

    OdgovoriIzbriši
  3. Makovnjaču godinama nisam jela, ovde kod mene nema maka u prodaji, a i mašinu za mljevenje maka ne poznaju, tako da uživam gledajući ovu tvoju čaroliju :).I srca su tako vazdušasta i slatka, baš kao i kutija. Bila si vrijedna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidi se da imaš tako "mladi" duh kad možeš toliko dugo ostati budna ;)
    I još napraviš svašta!

    OdgovoriIzbriši
  5. Naravno da je nedelja lepa,kao i praznici a i tvoji radovi svih vrsta. I ja bih plakala kad vidim ovu makovnjaču, jer mogu na tone da pojedem.
    Plakati nije odraz slabosti, plače čovek koji ima emocije i toga se ne treba stideti. I mene često nervira moja emotivnost, ali to sam ja.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, ma sve ti je ovo predivno. Ipak ti želim da se dobro naspavaš. Lakše je izdržati radni dan. I sama sam nešto plačljiva ovih dana. Nadam se da će proći.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajme makovnjača ti izgleda božanstveno:)...Kutijica sa srcem mi je tako lijepa i moram reći da ti dijete ima odlično oko za fotografiranje...:)
    A nedjelja mi je baš poseban dan i volim je, pogotovo sad kad dođe zima, pa smo svi doma na okupu, družimo se, igramo, gledamo tv i papamo finu papicu...:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Javor je prekrasan...
    A dijete stvarno ima oko za fotkanje :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Divno draga, štrudla izgleda zanosno, a i ovo fino pecivo...mmmmmmmm....
    Tvoji radovi standardno sjajni, kutijica je kao šećer :)
    I... hvala tebi što me pominješ po dobru. Namera mi je bila da podsetim i sebe i druge da je nedelja divan, opušten dan u kome se uživa na sasvim poseban način sa najdražima.
    Hvala draga!

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga moja, uvijek si vrijedna :) Taman bi mi sad prijala makovnjača a ni srca od sira ne bih odbila...izgledaju vrlo slasno!
    Stablo kanadskog javora je zaista prekrasno!
    A kutija? Jako mi je poznat ovaj srcoliki motiv koji ja imam na svojoj bilježnici "kreativnost" i jedan u okviru - sjećaš se jelda? Stranice bilježnice se polako ispunjavaju i uvijek mi je negdje pri ruci i na oku, kao i slika...tako da često puta mislim na jednu Sonaj :)))
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  11. šta si ti svega finog spremila baš si vrijedna pozzzz :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Kutijica i prsten... WOW *-* .... boje, boje, lijepe boje posvuda :))

    OdgovoriIzbriši
  13. javor je divan, a makovnjaču bih rado udomila!

    OdgovoriIzbriši
  14. Drago mi je što je svatko našao nešto za svoju dušu ,oči ili nepce
    .Inače koliko vidim, makovnjača je u uvjerljivom vodstvu što mi je posebno drago jer tek se ufuravam u te "narodne" kolače uz koje sam odrasla.Javor ne zaostaje puno, a srce ( naravno da se sjećam , Sanjice!!!) nimalo ne zaostaje...Prsten je sada u punom svjetlu , hvala M. koja je ponosna što ju hvalite:)))Ma da skratim, drago mi je na svim vašim komenarima.Njih čitam kao što neki čitaju dnevni tisak:)))))))

    OdgovoriIzbriši
  15. Ovo je već božićna kutija:), jako je lijepa, prsten isto tako, volim ove biserne perlice...Ja baš nešto ne volim nedjelju, ali drago mi je kad vidim ovakve lijepe idilične obiteljske dane:)

    OdgovoriIzbriši
  16. I meni je makovnjača odmah prirasla za srce :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Super izgleda a vjerujem da je i bilo fino !
    AutoŠkola Osijek

    OdgovoriIzbriši
  18. Hvala na posjeti i komentaru! :)

    Lijep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!