Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

četvrtak, 1. studenoga 2012.

Aranžiranje cvijeća

Ne,nisam se bacila na aranžiranje cvijeća i otkrila još jednu kreativnu crtu..Sačuvaj Bože!!! Daleko je ovo od kreativnosti.Vodila me želja da uštedim koju kunu.Mama mi dala jesenske ruže,kupila za 15 kn spužve i podloške, čempresa i borovine imam u dvorištu i zašto ne?! Za prvi puta ja sam zadovoljna .





Tri jednostavna , slatka aranžmančića za 15 kuna:) Ja zadovoljna...Hvala mami za ruže:))))

Imaju još dvije ljepotice .Jednu je suprug nabavio i u vrlo je lošem stanju, ne znam koliko je stara niti što će od nje izvesti, ali mi je privlačna..Stara pećica:)


I jedna "šlingana", ljubičasta boca.Odabir pozadine nije baš najsretnije rješenje, ali nije mi se dalo ponovno slikati jer me čeka još puno posla. Fali joj nešto oko "vrata" , vidim sada , možda neki brošić...




Tutić za boce je u pripravnoj fazi......Ostajte mi dobro ! Odoh sada .Valja napraviti ručak,ispeći gužvaru s makom i kiflice sa sirom , pa u pohode .Sve Sveti su ! Nadam se da će popodne prestati kišiti.
 Uživajte u produljenom vikendu ako ste sreće pa ga imate i budite vrijedni.


For You by Sonaj

Broj komentara: 27:

  1. Ajme, lipe li pećice... nadam se da imaš dovoljno stambenog prostora da joj pronađeš neko mjesto na kojem će zablistati.. ne mogu procijeniti koliko je visoka, ali čini mi se kao zanimljivo postolje za možda nekakav stol... u svakom slučaju čeka te brušenje, hehe:)
    Ove tvoje boce me svaki put zagolicaju i zbilja jedva čekam tutorijal da vidim kako li to radiš... ja ću sigurno biti među prvima koji će se okušati u ovoj sonaj-tehnici...
    i pohvale za uradi-sam aranžmane:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stambeni prostor...Veeeliki,osobito kada treba očistiti i ugrijati,uf! Ma svaka ti čast na "sonaj tehnici" .Baš sam se mučila kako ju nazvati:))))

      Izbriši
  2. Uh, što je peć lepa! Ovakvu jednu je Tea jako lepo sredila, pogledaj njen blog. Ne znam zašto misliš da pozadina nije najbolja, ako misliš na ljubičastu boju? Po meni, jako je lepa, sviđa mi se nijansa, iako ja nešto baš i ne volim ljubičastu, ali ova mi se sviđa. Motiv lepo dolazi do izražaja a i jesenke su ti lepe. Nastavi sa aranžiranjem, nikad se ne zna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakon dva sata bocanja na hladnoći uhvatio me grč u nozi i leđima.Ne vidim se u tome.Imam ideja za peć , ako se suprug složi jer ja ne mislim šmirglati ( sada imam nokte ...he,he,he)

      Izbriši
  3. cvijeće odlično, boca isto tako, pečica famozna! lipo je ofarbaj i smjesti na mjesto da je svi vide ;)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoću, hoću...Nek` ju svi vide.Jedino me zanima kako saznati koliko je stara??????

      Izbriši
  4. Aranzman je kao bidermajer,eto novog hobija:)
    Boca,ja cekam i cekam:))
    Ova stara pec,puna reljefa koja ce tek lepotica da postane kad je doteras.
    A ni ovo za rucak ne zvuci lose:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uslikala ručak,bude-bude! Tutorijal, bude-bude:)))))

      Izbriši
  5. kako lijepa peć!! :) Jedva čekam vidjeti je u punom sjaju...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se svidjela, doduše ne na prvi pogled, ali ljubav raste.Zasjat će:)

      Izbriši
  6. Cveće je ukras sa kojim nema promašaja, još kada se lepo aranžira...
    Peć je predivna, biće ti savršen ukras kada je središ. Verujem da već imaš pregršt ideja... :) Flaša je lepo urađena, ne vidim razlog da ne budeš zadovoljna.. Za broš se slažem, dodaj na vrat, a na poklopac možeš belu traku da vežeš u mašnu, pa na sastav mašne da ušiješ teget plavo digme i da mu dodaš bele tufne bojom. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična ideja za bocu:kad se maleeee,ruke složeeee....Super.Prihvaćam s oduševljenjem:)))

      Izbriši
  7. Cvetni aranžmani ti ne idu loše..kao ni sve drugo;)

    OdgovoriIzbriši
  8. aranžmani su ti super ispali, jednostavni, baš kakvi trebaju biti (ako se mene pita:)) Ova pećica je wow, jedva čekam da vidim šta ćeš od nje napraviti:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim jednostavnost, a posebno sam alergična na plastično cvijeće.Bolje nikakvo nego plastično.Viđam plastične aranžmane po grobovima i sva se naježim.

      Izbriši
  9. Lijepo je cvijeće baš! Boca mi posebna, jako lijepa boja :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za motivacije glede cvijeća, ovo je moj prvi, a nadam se da će ih biti još iako sam se dobrano ukočila.Divim se cvjećarima, nije to baš ni jednostavno kako sam ja mislila.Boja boce i meni se sviđa, ali ne i pozadina smeđa na kojoj sam slikala.

      Izbriši
  10. Hvala za obisk mojega bloga, dobrodošla še kdaj.
    Razumem hrvaško, zato lahko pišeš v svojem jeziku.
    Grem pogledat, kaj ti ustvarjaš.
    Super peč.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro i ti meni došla imenjakinjo:) Ima kod tebe divnih stvari.Ne razumijem slovenski, ali gledam slike.Divno je svejedno:)))

      Izbriši
  11. Lijepo si napravila cvjetne aranzmane, a slingana boca je posebna - prelijepa:-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Volim da citiram Čedu iz Crnog Gruje kad kaže 'Najveća se umetnost iz najdublje tuge vazda rađala!' :))) Ili u našem slučaju u današnje vreme - iz najveće besparice! :) Ništa ja tu ne bih dirala,aranžmani su super!

    OdgovoriIzbriši
  13. Baš mi se sviđa citat, nekako je pogodio srž i svevremenski je:)

    OdgovoriIzbriši
  14. Super aranžman! Odlično si ti to nabola, sve je u dobrom luku, ništa ne strši i odiše jednostavnošću. Odlična dosjetka kako uštediti, a pritom i nešto novo o sebi naučiti ;)

    Boca je predivna, bez ikakvih dodataka. A pećnica treba zlatne ruke za preuređenje pa da zasjaji u punom sjaju, zato ne sumnjam da je naletila na pravu gazdaricu.

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!