Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

nedjelja, 21. listopada 2012.

Od rakije kuće poskakuje....

...a od vina kuća mirna ( ili još bolje...fina).Ali , bilo je gotovo kada sam napisala, a vjerujte , nije mi se dalo ponovno.Tako je brat proslavio svoj jubilarni rođendan , dobio od mene ono što je i mogao očekivati...Budući se bavi proizvodnjom crnog vina, ovakav bokal je bio moj izbor.


Početak posta je natpis koji piše na bokalu!!!Opet se žurilo, slikala mobitelom jer još nije aktiviran aparat!!!

Prošli tjedan sam radila novu kolekciju prstenja, te sam ju željela prezentirati u prigodnoj ambalaži.Sinula mi je ideja ukrasiti ovu kutiju ( naravno,praznu) bombonjere i ujedno iskoristitit unutarnji dio kao prostor za prstenje. Kolekcija još nije gotova , fali repromaterijala...Nadam se dobroj prodaji kako bih nabavila novi repromaterijal.




Slikala sam ih i pojedinačno , nije nešto , ali pogledajte nešto!!!



Jeeee!!!! Konačno imam nokte, nisu pojedeni, baš sam sretna i ne moram konačno sakrivati pred učenicima.Joooj, tako sam bila sretna.Da mi je to čudo bilo kada sam bila u pubertetu, eee....Umjetni se ne mogu gristi, pa je to za mene u ovom trenutku jedino rješenje, jer budem li grizla morat ću po novi zub ...A on je skuplji od noktiju, he,hehe.Ne znam smiju li djeca gelirati nokte.Možda je to jedini način da ih prestanu gristi, ne znam!!!

Rezime!!!Ovaj divni jesenski vikend bila kod mojih, slavilo se , pohvalila se novim noktima,bilo veselo društvo....Kako ste ga vi proveli?

Uživajte i dalje ...Sutra je novi dan , možda još ljepši od današnjeg.Sve vas pozdravljam.

For You by Sonaj

Broj komentara: 13:

  1. Ma, mogao bi se netko i zabuniti pa zagristi koji prsten, baš izgledaju kao bombončići! Sretan rođendan bratu, ne sumnjam da je bilo veselo uz ovakve darove;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, Kristina! Bio je jedan poseban poklon u obliku torte u koju su dečki skoro i zagrizli, ali meni je bilo neugodno slikati.Sad mi je žao .Reći ću bratu da mi pošelje sliku , možda ju i objavim,he,he:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. bravo za prstenje! izgledaju baš ko bomboni.
    i nokti su ti odlični

    OdgovoriIzbriši
  4. Bokal je krasan, jako profinjen i elegantan, ne znam zašto, ali ima nešto posebno u crno-bijeloj kombinaciji. I prsteni su jako lijepi, šteta što nisi stavila još kolu pojedinačnu sliku...

    OdgovoriIzbriši
  5. Vino ce sigurno biti pitkije iz ovako lepog bokala:).Prstencici-bombonjercici,neodoljivi,mogu da naprave zabunu sta su,pa neko i gricne:)!
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  6. Prstenčići djeluju su baš fora i veseli :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Divno, baš mi se sviđa sve, a posebno kako si uradila prstenje i kako si ga prikazala u ovoj kutiji. Srećan rođendan bratu, a meni je jubilarni za dve godine. Nije da se namećem, samo kažem.

    OdgovoriIzbriši
  8. Protekli vikend je dušu dao za uživanje i lutanje! Boca je odlična, verujem da se bratu veoma dopala! Ja sam od noktiju digla ruke - moji nokti genetski slabi pa ih ne mogu odgajiti, a jednom u životu sam ih nadogradila i osećala se kao da mi je neko stavio beton na prste! :) Još da ne pominjem šta im je lepak uradio, sve u svemu jedva sam dočekala da ih skinem. Srećom, nismo svi isti, uživaj u njima!

    OdgovoriIzbriši
  9. Bokal je odličan, prsteni u novoj kutiji isto. A nokti? super su

    OdgovoriIzbriši
  10. Prstenčići su tako slatki u ovoj kutijici od bombonjere!:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ha ha,naši nokti...uvek se ljudima izvinjavam zbog iskrzanih noktiju i ruku sa tragovima boje...ali tvoji su nokti sada baš (kako deca kažu)cool;)
    Flašica je neprevaziđena,a kutijica za te slatke prstenčiće-savršena

    OdgovoriIzbriši
  12. Bokal je kao šećer, ne sumljam da si obradovala brata. Srećan rođendan i od mene!!
    Prstenje je super, deluje skoro jestivo u tako originalnoj ambalaži. Nokti su tema o kojoj ne bih da raspravljam, jer mi se lome i nikada nisu dugi i lepi, ali nema veze, uvek postoje i ovi drugi, pa kad zatreba... Možda kad završim sva farbanja, kuckanja i sl.... a to će biti nikada!! :D

    OdgovoriIzbriši
  13. beautiful work, thank's for visit :)
    greetings :)

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!