Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

srijeda, 18. srpnja 2012.

Ljetni mix iliti...

...majmun radi što majmun vidi!!! Asocijacija na ovu staaaaru pjesmu koja mi je davno iritantno zvučala kao i dan danas ( iako ju već jaaaako dugo ne čuh..) jesam ja sama!!!  Živa u termometru  spustila se na ugodnih...

.... a u dvorištu imam i finoga hlada...

..ispod ove vije ( u mom rodnom kraju tako kažemo), gdje je sada preko dana ugodno sjediti, kada pravim odmor od kreativnog ludila!!! Možda sam opet trebala staviti naslov-ludilo! S vremena na vrijeme mene uhvati neka manija , pa ne prospavam noć i dočekam svitanje zore, prve ptičice i kukurikanje radeći u prostoru ( eee, kada sam bila mlađa iz nekih drugih razloga se dočekivala zora , he,he,he).
  Evo zašto ovaj naslov ! Prvo sam vidjela ovo  , pa odmah morala probati i evo rezultata...


...uz to ide i torba čiji sam makeover vidjela...ne sjećam se....sorry




Onda sam opet vidjela i ovo i morala si napraviti jer mi se strašno svidjela!!!Hvala Sabina na izvrsnom tutorijalu:).Uz sve to ide i makeoverirana majica čiji postupak sam vidjela na You Tube-u ( ne pitajte gdje!!!)





Ali , ni to mi nije bilo dosta!!!Onda sam slučajno nabasala na bakrenu žicu u šupi i htjela se okušati u pravljenju nakita  i evo rezultata!!!


Kao što vidite , samo je jedna naušnica!!!Biti će i druga:)

Još nije gotovo! Vjerujte, kada neće san na oko , noć zna biti jaaako duga , pa se svašta može naučiti i napraviti!!!Budući putujem u nedjelju , pa me nema , pa opet me nema...vjerojatno sam zato htjela što više napraviti.Razmišljala sam ponijeti neke od svojih proizvoda na more , pa ih možda negdje "utopiti" ...Tko zna, sve je moguće! Poslušala sam savjet naše drage Iskrice  , koja zna puno toga napraviti i reciklirati i stavila broševe na neke prije napravljene...




...i na neke ove lude noći , napravljene...Meni je ideja odlična! Hvala Iskrice:)




I još malo " šlinganja" po bocama i teglicama!!! Vjerujte, duuuuga je noć!!!







Bilo je tu još ponešto , ali ne moram baš sve zgurati u jedan post!!!

I tako :" Majmun radi što majmun vidi" i onda izgubi pojam o vremenu!!! Ne znam kada ćemo se opet pisati, barem što se tiče novih postova.Komentirat ću do subote , a onda pauza.Zaslužena! Vodim djecu na sedmodnevno ljetovanje u Omišalj ( njih "samo" 20-tak).Poželite nam sretan put i biti će valjda lijepih fotki!!

Ostajte mi dobro  i nadam se kako vas nisam previše udavila!!
Eh,da!Ima još nešto!Pobrala sam začinsko bilje : peršinov list, celerov list i meni obožavana vegeta ( ili selen) , pomiješala, isjeckala i spremila u kutiju.To će mi biti dodatak ama baš svakom jelu u zimi koja slijedi! Naravno, kutija je u hladnjaku tza duboko zamrzavanje! Evo i moje počupano bilje..


Sada je stvarno već previše:)Odoh u šetnju ( ili vožnju biciklom) što zadnji tjedan radim i ujutro i navečer ( valja se pripremiti za more i skidanje u badić)...Adio!!!!

For You by Sonaj

23 komentara:

  1. Bome si se ti naradila i stvarno nam lijepih stvari pokazala, super makeoveri al ona narančasta boca baš je cool, zapela mi za oko nekako mi naj naj iako i sve ostalo al ja baš volim sve lude stvari i krićave boje, baš cool :)
    Usput sretan vam put svima, lijep provod, uživajte i tako se isto sretno vratite nazad :)
    pozzz

    OdgovoriIzbriši
  2. WoW koliko toga ima u ovom postu, svaka čast, bome si se potrudila i napravila gomilu lijepih stvari :) Ovaj mali kompletić japanke-torba je presladak! I želim dobar provod na moru :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Eto što znači kad vrućina samo malo popusti. Radovi su super i ideš na stvarno zasluženi odmor ( iako bi meni to bila horor priča - dvadesetak djece - hororac ). Sretan vam put i sretno se vratili u vruću Slavoniju.

    OdgovoriIzbriši
  4. nevjerovatna si!

    japanke su mi najljepše :)

    OdgovoriIzbriši
  5. sad mi je žao što ja imam običaj spavati noću :)
    ugodan odmor, nauživaj se

    OdgovoriIzbriši
  6. Neverovatno! Toliko stvari za jednu noć? Svaka ti čast, sve lepo izgledaju. Srećan put i dobar provod.

    OdgovoriIzbriši
  7. Japanke su odlične, u stilu Fride Kahlo! Ogrlica mi se posebno sviđa i ovaj privjesak kombinacija broš- bakreni ukras- super!! Da mi je tvoja energija! Uživaj na moru!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Vredne ruke,nema šta.Sve je lepo,ali broševi na bocama su mi najinteresantniji.
    Bravo!Srećan put i prijatan odmor(ako je to ikako moguće uz 20-ak mališana:))

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti si luda skroz :)))...pad temperature ti je naškodio i tko će te sad obuzdati u kreativnom zanosu?
    Tolko toga si nabrojala kroz ovaj post da se više ne mogu ni sjetiti što si sve radila...od bakrenog nakita, šlingeraja na bocama, recikliranja majice, pa do makeovera torbe i japanki koji su me doslovno bacili u trans...sve mi se zakovitlalo pred očima od tih slatkih crvenih volančića i sitnih cvjetića...predobro!!!
    uživaj u šetnji ili vožnji i sretan put na more :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Ove japanke su mi stvarno super. Inače ih ne volim nositi jer su neudobne, dok ove crvene šlapice sada zbilja izgledaju udobno. I sve ostalo je super. Zaslužila si odmor, i više od tih 7 dana na moru. Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  11. Obožavam tvoje postove, a radovi me uvijek iznenade što sve znaš napraviti. Ipak moraš se nekad i naspavat. Dobar odmor je recept za dugovječnost. Tih 7 dana na moru sa 20 djece se ne budeš odmorila. Stoga ti želim da pronađeš vrijeme za sebe i da se dobro naspavaš i odmoriš.

    OdgovoriIzbriši
  12. dobar provod na moru. kada je besana noć produktivna, kome treba san?! ali kada se vrtiš u krevetu, to je nešto skroz drugo...
    opet, prekrasne vitice na bocama

    OdgovoriIzbriši
  13. Muchas cosas lindas en esta pasada, buen clima, bonito conjunto, lindas botellas y muy buena hierba para cocinar.... felicidades.

    Cariños
    Cecilia

    OdgovoriIzbriši
  14. hehehe, osjećam punoooo hiperaktivnosti u ovom postu, ali to je za kreativce super jer onda naprave ovako puno lijepih stvari :))) sve mi se od reda sviđa! uživaj na moru!

    OdgovoriIzbriši
  15. U la la...kod tebe je stvarno zahladilo kad si na ugodnih,ako dobro čitam 28 sve to napravila.Bravo za tebe i svestranost.I lijepi provod,ali pazite što radite :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Olala, stvarno je to bila duga noć :)

    Nadam se da ćeš se uspjeti barem malo odmoriti na moru. Sretan put!

    OdgovoriIzbriši
  17. U pravo tako, luda sam totalno...Što moj brat veli-šumasta!!!No,ludilo popušta i nastupa nervoza! Puno je to djece , ali čovjek se pomalo opusti i nauči nositi s tolikom odgovornošću.Hvala vam PUNO na komentarima , riječima podrške i dobrim željama da nam sve dobro prođe.
    More je more , makar s tolikom pratnjom.Lijepa su to iskustva,povežete se s djecom na prirodniji način i učite.
    Kvalitetnog spavanja nema, ali što je to za mene..Ponekad i ne moram spavati,e,he...Samo sam onda (kako netko dobro uočava) pomalo naporna i hiperaktivna. Hvala još jednom i pišemo se ubrzo...Pusa svima:)

    OdgovoriIzbriši
  18. Divno!
    Meni se baš dopada kad ima malo ludila i kad nije sve obično.
    Srećan put i lep provod :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Papučice su prva liga :) Sve pohvale za prvi pokušaj savijanja bakarne žice odlično ti je ispalo! Pozdrav ;)

    OdgovoriIzbriši
  20. Best blog. I am fascinated him.
    You show a fantastic items.
    Wonderful pictures!

    OdgovoriIzbriši
  21. Sonaj, na mom blogu te čeka nagrada! Puno pozdrava
    ana

    OdgovoriIzbriši
  22. Haaa :) koliko radova! Svaka cast.
    Samo steta sto nema za svaki jedan poseban post, da se lepo sve vidi i prezentuje, ovako se bojim, svasta ce mi promaci. Posebno dok dodjem do kraja posta :) Vec i zaboravim sta sam videla lepog gore.
    Papuce su mi zaista lepe, svaka cast na uradjenom. A flasice, super izgledaju ovako. Odlican je ovaj dodatak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žurilo mi se!!! Jednom ću napraviti post samo o ovim bočicama, na njih sam jako ponosna:)Hvala ti na poticajnom komentaru.

      Izbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!