Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

petak, 20. travnja 2012.

Hibernacija!!!

Budući sam prošli , a i ovaj tjedan u turbo brzini ( pričest, krizme, rad u obje smjene) na neki način sam u fazi hibernacije kada je u pitanju kreativan rad. Sve je dobro prošlo , slike s Pričesti neki drugi put.
Ovu vazu sam radila prije desetak dana , kao i kale.
Moram ih podijeliti s vama.Ništa posebno , tek podsjetnik da se nešto radi.



Tražim i vazu s kalama, ali ne nađoh! Zaboravila slikati, po običaju.Kale su bile poklon ( vaza i tanjur ) mojoj šogorici za Uskrs kao domaćici.Kod nas je običaj da se za Uskrs ili Božić uža rodbina nađe kod nekoga na ručku.Ima nas četvero , pa kada koga zapadne red. To su suprugove sestre, moji su daleko , ali bitno da održavamo obiteljske običaje . Toliko za ovaj puta.Pozdrav svima!!!

For You by Sonaj

Broj komentara: 11:

  1. Lijep pozdrav i hvala na posjeti moga bloga. Mogu ti odmah reći da imaš predivne kreativne ideje, ali one kale...savršene.

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasni radovi jako mi se sviđa ljubičasta vaza obožavam ljubičato

    OdgovoriIzbriši
  3. Uopće nisam ni sumnjala u to da su tvoje ruke besposlene :)))
    Kale su jako lijepe, ali ono što ih čini još ljepšima je tvoj način na koji radiš, odnosno misliš i na druge detalje...ovdje je taj detalj rub zelene boje koji odlično ističe kale! A vaza? Ma prelijepa je...imaš maštu i sigurnu ruku!
    Meni se često zna dogoditi da zaboravim jesti jer ne mogu stati s nečim što započnem, ali onda kažem sama sebi da je to dobro za liniju hehe..a najbolji osjećaj je kad "to nešto" bude gotovo...neprocjenjivo!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  4. Ni ne sumnjam da ćeš iz faze hibernacije preći u fazu turbo-kreativnosti!!! A što se tiče radova, predivni su. Neznam dal mi je ljepša lila vaza ili kale. Obožavam oboje :)))

    I svaka čast za obiteljske običaje. I mi imamo nešto slično i mislim da je to lijepa tradicija i da je ne treba prekidati!!! Pusa :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Tanjur mi je posebno lijep sa krasnim čipkastim rubom...previše si skromna kad kažeš da nije ništa posebno...Inače nisam baš na tekučem u vezi s tehnikama s kojima je ovo napravljeno...

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelepa vaza a i kale.Tanjir ima posebno lep porub,svaki detalj na svom mestu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelijepa je i vaza i kale. Svaka cast na ovome :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pre ili kasnije, hibernacija je neizbežna. Ranije sam na to stanje mirovanja kada jednostavno nemam vremena (a ponekad i volje) da tradim nešto kreativno, gledala sa grižom savesti, kao da sam se ulenjila. Ali ubrzo sam shvatila da mi baš u tom stanju naviru ideje! A kada se baterije napune i ponovo nadjem vremena,ideje su tu! Verujem da će i tvoja 'hibernacija' rezultirati nekom dobrom idejom! :) E, a sad moram biti malo pristrasna pa nahvaliti radove koje si nam pokazala! :) Zelena i ljubičasta su mi omiljene boje i ništa u tim bojama ne može biti promašeno, za mene. Još ako sadrži ručni rad, kao tvoja vaza i tanjir-pun pogodak! Puno pozdrava za tebe!

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala vam , drage moje!!!Vi ste mi vjerni promatrači, komentatori i kritičari!!!!Moji doma su već umorni od mojih radova, ali zato imam vas i uvijek sve rado s vama podijelim.Pišemo se:)):)):))

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako misliš "ništa posebno"??? Izgledaju predivno. Koliko je truda samo uloženo ali isplatilo se. Boje su fantastične kao i detalji.

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!