Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

nedjelja, 11. ožujka 2012.

Boce...

U posljednje vrijeme, kako je zatoplilo,vratila se ja u svoj prostor!Tako da sam ovih dana zapela za boce.Doduše ,neke su napravljene ranije, pa ih sada "dijelim" s vama.

Napravila sam i nekoliko decoupage tehnikom za proljetni sajam
koji će se održati u 4. mjesecu u Osijeku.





Kao što vidite , imam velikih problema sa rasporedom slika u postu.Jednostavno ih ne mogu složiti kako bih ja to htjela.Pokušala sam metodom povlačenja , ali mi jednostavno ne ide!!!
Toliko za sada!
For You by Sonaj

Broj komentara: 12:

  1. Draga Sonaj, jako su ti lijepe boce i svatko si može izabrati koja boja i koji motiv mu se najviše sviđa, a meni se, eto, sviđa ona sa šeširićem!
    Radi dalje, tek si krenula, treba toga još pripremiti za sajam, jer travanj je blizu!
    Nema veze što su raštrkane slike, baš je ok ovako!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako su lepe, radujem se već izveštaju sa tog sajma! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni je zapeka za oko boca sa šeširićem , ali i ona bijela s lijeve strane. Budi vrijedna, sad će travanj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Boce su ti prelijepe, bravo!!!!
    A to sa slikama će doći postepeno.

    OdgovoriIzbriši
  5. wow jako si ih lijepo oslikala pozzzz

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala vam na dobrim komentarima!I meni se jako sviđaju ti šeširići , ja bih stavila na svaku bocu jer joj daju poseban štih, ali ih je teško nabaviti po pristupačnoj cijeni!Jedva čekam sajam, možda se dogodi neko čudo , pa dobijem neku narudžbu, treba se nadati.Volim ja raditi , ali je čovjeku ljepše ako može nešto i zaraditi pa kupiti još koji šeširić ili kist ili krep papir ili.....U, svašta mi padne napamet!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Zaista su prelijepe, svaka na svoj nacin, sigurna sam da ce biti primjecene na sajmu i naravno prodane:-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Divne boce, ne znam koja je od koje lepša :)

    OdgovoriIzbriši
  9. slike pomeras kako kada stavljas strelicu misa sa desne donje strane ( sto ti i cinis na ovakav nacin vec)...isto tako i sa leve strane.Stavi maus ( mis) tik ispred slike sa leve strane u gornjem cosku slike i onda mozes da je pomeris na dole bez smetnji a da ostane po sredini.. UVEK U GORNJEM LEVOM COSKU SLIKE KLIKNI..Nadam se da sam uspela da ti objasnim...Pozdrav...

    Napravi jedan post u kome ces da probas samo...a onda ga izbrisi skroz ...samo se vezbaj na njemu i nece ti biti zao ako ga kvaris..

    OdgovoriIzbriši
  10. Naravno i ovo je vazno.. kada ubacujes slike na blog, najpre pritisni na dugme za promenu tekstova..znas ono gde ti pokazuje jel hoces da ti tekst bude sa leve, ili desne strane ii po sredini.. UVEK BIRAS NAJPRE TEKST U SREDINI.. pa onda ubacuj slike. Procitaj dobro sta sam ti napisala.. ako nesto nisi razumela i dalje , javi mi se na moj blog za pomoc dalje..rado cu ti pomoci...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puuuno ti hvala , draga moja, poigrat ću se i naučiti jer me živcira ovaj nered sa slikama! Ako bude problema , javim ti se!!!Hvaaaala!!!:)):)):))

      Izbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!