Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

srijeda, 1. veljače 2012.

Prva ogrlica

Dok smišljam nove kombinacije za broševe dobila sam stroj ( ne znam mu stručno ime) , ali radi iako je star ho,ho,ho! Budući nisam nikada radila na njemu , moram se naučiti.Nisam od onih koji nešto kupe , pa im to stoji.Kako mi ga je muž kupio , pogotovo sam motivirana za učenjem( a što mi žene ne možemo naučiti!!!)I tako ja krenem( još jedan doprinos cjeloživotnom učenju).Pomalo me bilo strah: pila reže, letvica divlja , a ja sve moram sama naučiti, pa kako je-je!Jednu cijelu letvicu izrezala u neprepoznatljive oblike, ali nema veze, bar sam naučila kako stroj radi i što sve može( bar jedan mali djelić).Palo mi na pamet i da se okušam u izradi nakita od drveta.Ma imam ja viziju, ali nije baš ispalo kako sam zamišljala.Nema veze,idemo dalje i ne odustajem. Budući mi je prva , s ponosom ću je nositi! Prvo evo slike stroja.

Uokolo vidite upropašenu letvicu.A evo i MOJE PRVE OGRLICE:



Nije nešto uredno kada vječito žuri kako bih što prije vidjela kako će ispasti.Biti će bolje drugi put. Kombinirala sam sa košticama kajsija koje nisam ljetos bacila(sve čuvaj jer nikad se ne zna kada će zatrebati,ha,ha).I njih sam sama izbušila( i to sam SAMA naučila-moram se hvaliti kada mi nitko neće pokazati, a oko mene više stolara!!!).I to je to.Eh,da!Počela je priprema za Valentinovo ,pa evo moja prva srca. Što ću s njima, slijedi uskoro.


Toliko za večeras.Veeeliki pozdrav od srca!
ForYoubySonaj

Broj komentara: 8:

  1. ma svaka ti čast! da sam ja koristila taj strojček, uokolo ne bi bili dijelovi letvice nego moji prstići! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne daj bože!Mogu ti reći da sam se i ja toga bojala.Ali polako, pa ide!

      Izbriši
  2. ma daj,sama si to ispilila??.....svaka čast:))...
    ogrlica izgleda jako zanimljivo a na ssrcima si očito već uhvatila ruku jer izgledaju kao da ih je radio profesionalac:)).....

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj,Mare , hvala ti! .Ma , nije to! Srca su mi prirasla k srcu( ha,ha,ha) , a i Valentinovo će ,pa se više trudim.:))

    OdgovoriIzbriši
  4. svaka ti cast.. ako je ovo prva....kakva ce tek lepota biti ostale...prelepa je ...ludo izgleda... a i srca su fantasricna...bravo..pozzzz

    OdgovoriIzbriši
  5. Bravo,meni bi trebala prvo cijela vječnost da uopčem uključim stroj, jer se bojim pile, mada ne znam zašto. .ali eto. .odlično si napravila prve "komade". .ako su već sada toliko dobri, kakvi li će tek biti kad se usavršiš. .pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo! Odlično je ispala, iako je prva, jedba čekam nastavak "proizvodnje" :))

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!