Translation!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ponedjeljak, 9. siječnja 2012.

Ne daj...

Kako se u narodu kaže:"Ne daj Bože većeg zla!" ili " Neka je to najveće zlo!"Tako sam ja završila Staru i započela Novu godinu.Prvo mi se začepio odvod u kuhinji , pa je bila mala poplavica !Onda mi je "riknuo" ekran na računalu.Ali , ni to nije sve!!!S auta mi je doslovno otpala cijela antena(jednostavno se izvukla cijela "sajla", kako ne pitajte me!)I to je to!!!Ne daj Bože većeg zla!
Stara 2011. godina iako je završila s poplavicom,ostat će mi u lijepom sjećanju.Započela sam svoju kreativnu životnu fazu, pokrenula blog, "upoznala" puno dragih i vrijednih ljudi,naučila puno divnih i neobičnih stvari,pronašla sebe u nekom novom svjetlu.I osjećam se odlično!!!
Nova 2012. biti će još bolja, jednostavno vjerujem u to.Sretno smo ju dočekali , veselo i uz drage prijetelje, rodbinu ,sve do jutarnjih sati.Malo sam izašla iz štosa , ali o lijenosti neki drugi puta.Drage moje , sretno!!!
Evo nekih zaostataka iz prošle godine:
teglica i tanjur u proljetnom tonu, raspucavanje i decoupage.


Imala sam neku plavu vazu koja mi se nigdje nije uklapala, pa sam ju malo dotjerala:raspucavanje i decoupage:


Moja prva kutijica ( obožavam ih!!!).Kutijica od bombona:decoupage i ništa bez točkica.


Pokušala sam malo unijeti veselja u svoju kuhinju( nemam prozora!!!!)Oslikavanje posudica za začine, malo lavande na stalak za noževe i boca za domaći sok od (uglavnom) bazge!Moram se pohvaliti , sama ga pravim i moji ga obožavaju.





I evo kako izgleda moj kuhinjski lavanda -kutak ( loše fotografije, nema prozora, sjećate se !!!).I lavandu obožavam ,nikada je previše ( sada tek kužim da ja puuuno stvari obožavam).


Toliko za sada, lijenost me prošla.Veeeeliki pozdrav svima!
For You by Sonaj

Broj komentara: 6:

  1. sve je odlično, no kutijica mi je najmedenija!

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično sve izgleda, neznam šta mi je ljepše. I u pravu si kutija je odlična i ništa bez točkica...:)))) I da, veliki sam ljubitelj lavande...

    OdgovoriIzbriši
  3. bravo za sve, zaista je sve prekrasno! lavanda je i moja inspiracija i totalno te kužim kad kažeš da ju obožavaš! posebna je to ljubav! i lijepo si to sročila, sa kreativnom fazom, i ja sam se ozbiljnije počela baviti se sa time, i osjećam se kao i ti, jednostavno odlično!

    OdgovoriIzbriši
  4. Naravno da će u Novoj biti sve bolje, jednostavno mora biti, a sve ovo što ti se dogodilo je upravo nevjerojatno, ali tako to ide, sreća dolazi sama, a nesreća u paru!
    No, sve to tebi je dalo poticaj da se prepustiš kreativi i salveticama i sve što si napravila je fenomenalno, a posebno mi je zapela za oko vaza i doze za začine!
    Godina ti je odlično počela i neka tako i završi!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vam na komentarima i drago mi je što smo svi skupa kreativno započeli ovu godinu.Dobro ste mi i tako ostanite!
    Velika pusa svima!

    OdgovoriIzbriši

Željno iščekujem vaše komentare i radujem se!!!